Овие модели се најиздржливи според извештајот на TUV

Германското здружение за технички преглед секоја година го објавува извештајот за технички дефекти кај возилата, којшто важи како еден од најважните независни советници за возачите и претставува голема помош при купување користено возило. Извештајот на TUV произлегува од резултатите од редовниот технички преглед на возилата во Германија. Во последниот извештај се опфатени дури 8,9 милиони … Продолжи со читање Овие модели се најиздржливи според извештајот на TUV