Импресија • Suzuki Jimny 1.3 VVT

Овој малечок теренец, на теренот поголем и од многу поголемите од него, поседува некоја волшебна моќ да изнудува насмевка при секое завртување на клучот во бравата. Кога човек ќе се најде повторно пред ова автомобилче, не може а да не се запраша, зарем е навистина можно Јапонците, таа технолошки супериорна нација, постојано гладна за напредок … Продолжи со читање Импресија • Suzuki Jimny 1.3 VVT