Вести

BMW i8 во служба на чешката полиција

Спортското купе со хибриден погон BMW i8 отсега е во служба на полицијата во Чешка. Чуварите на редот веќе имаат BMW i3 во возниот парк. Со системски...

Против досада

Aliexpress INT

Користени возила

Теми

Екологија и електромобилност